Om os

Vi hedder Lone, Diana og Erik og er de nye som driver Birkegaarden, hvilket vi overtog d. 1. Maj 2017 fra Marianne og Michael Skatka, som oprettede dette enestående islandskhestecenter på Djursland. Vi glæder os til at møde jer!

Om gården

Gården blev bygget i 2007/2008 og startet op af Marianne og Michael Skatka.
Til Birkegaarden høre omkring 44 ha til. Hvoraf vi bruger omkring 10 ha til folde og 7 ha til at producere vores eget wrap/hø.

Faciliteterne

I løbet af foråret 2018 har vi fået nyt lagt toplag på både ovalbanen, i ridehallen og i round pen. Samt fået sat et nyt vandingsanlæg i ridehallen som vander bunden mere optimal.

Desuden har vi fået lavet en 20×60 udendørs dressurbane. Vi takker Alan Neergaard for det gode arbejde og den store indsats. Vi er super glade for det og kan kun varmt anbefale Alan til andre.

Hegn & folde

Alle folde har vi fået hegnet nyt ind i løbet af sommeren 2017. Tråden er det kendte ‘Hippo Hegn‘ som er den mest skånsomme for hestene da de ikke kan skære sig på den sammenlignet med almindelig tråd.

Foldene er store, kuperet og ‘relativt’ tøre også i efterår/vinter perioden. Derudover er der frostfrie vandkopper på alle foldene.

Vi takker LimeHegn for et rigtig godt stykke arbejde. Man kan læse mere om produktet på deres hjemmeside:

Jordvarme og LED belysning

Sommeren 2017 fik vi installeret jordvarme til opvarming af hele ejendommen. Vi har installeret LED belysning de fleste steder, herunder stalde og ude belysning.

Stald Birkegaardens Top chef:

Liva

Scroll to Top